SanOdor

A SanOdor Kft. 10 éve alakult azzal a céllal, hogy egy olyan higiéniai kultúrát terjesszen el széleskörűen Magyarországon, amellyel egy kellemesebb és biztonságosabb környezetet, jobb életminőséget tud teremteni.

Főprofilunk a mosdóhigiénia, az illatmarketing és egy víz nélküli takarítási technológia kizárólagos forgalmazása Magyarországon. Szolgáltatásaink és termékeink között megtalálhatóak minden méretű helyiség illatosítására alkalmas automata illatosítók és komplett illatosító rendszerek, szagsemlegesítők, enzim alapú és probiotikus tisztítószerek, mosdóhigiéniai adagolórendszerek, szelektív hulladékgyűjtők, energiatakarékos kézszárítók, zöld technológiát képviselő szappanok, papíráruk és egyéb költséghatékony, innovatív megoldások.

Az elmúlt 10 év alatt a mosdókban felmerülő problémák folyamatos megoldásával elértük, hogy ügyfeleink ragaszkodnak hozzánk és nagyon sokan közülük, már 10 éve velünk együtt ünneplik a cég születésnapját.

Több mint 8 éve forgalmazunk Magyarországon egy olyan egyedülálló víz nélküli takarítási technológiát, amivel naponta több 100.000 m2-t takarítanak fel ügyfeleink.

Cégünk és kiváló csapatunk folyamatosan arra törekszik, hogy teljes körűen, a higiénia minden területén ki tudja szolgálni az ügyfeleit!

Szolgáltatásaink közül kiemelünk néhányat, melyeket a piac leginkább igényelt az elmúlt pár évben:

  • Intim hulladékgyűjtő szolgáltatás : A női intim hulladékok tárolására kihelyezett gyűjtőkonténerek baktérium és vírusölő kristályok segítségével, higiénikus módon teszik lehetővé a sok problémát jelentő, veszélyes hulladékok tárolását és kezelését.
  • Autosanitiser szolgáltatás : Egy automata adagoló lefolyó rendszerbe való bekötésével az enzim alapú hatóanyag lebontja és eltávolítja a vezetékekben megkövesedő kálciumos jellegű (húgykő és vízkő) lerakódásokat és ezáltal nem csak a dugulásokat, hanem a kellemetlen szagokat is megszünteti. Teszi ezt automatikusan és teljesen környezetbarát módon.
  • Kisebb helyiségek, mosdók, folyosók,szállodai szobák, irodák szagmentesítését és illatosítását négy különböző féle adagolóval biztosítjuk. Ennek eredményeképpen mindig friss, kellemes és tisztaságillat várja az itt tartózkodókat.
  • Nagy terek illatosítására speciális adagolókat használunk. Ezeket a diffúziós készülékeket a légcsatornákba kötjük be, aminek köszönhetően egyenletesen tudjuk eloszlatni az illatot az egész légkörbe. Ezzel a technológiával, szinte korlátlan légteret tudunk illatosítani a legegyedibb illatokkal.

A minőség garantált, hiszen beszállítóink és gyártóink olyan cégek, melyek ma a világon piacvezető pozíciót vívtak ki maguknak a szakmában termékeik minőségét, és megbízhatóságát illetően. A termékeikre biztosított garancia nemcsak számunkra, hanem ezáltal ügyfeleinknek is biztosítékot jelent. Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért előtérbe helyezzük a környezetkímélő, „zöld” termékek forgalmazását úgy, mint a vízben oldódó toalett papírt és kéztörlőt.


Sanodor
www.sanodor.hu