Németh Péter – Horsens Partners Kft.

Péter a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett okleveles építészmérnökként, ösztöndíjjal Dániában és Párizsban tanult. Később a Közép-Európai Egyetemen illetve ösztöndíjjal az Emory University, Atlanta, Business Schoolon szerezte meg MBA diplomáját. 2005-től a Siemens Real Estate portfoliómenedzsere volt Münchenben, majd 2007-től a Tippin Corporation fejlesztési igazgatója, ahol a magyar, német és grúziai projekteket irányítja. Több mint 150 millió eurót meghaladó ingatlanfejlesztési projekt felelős vezetője, a Horsens Partners és több más ingatlanközvetítéssel, menedzsmenttel, tanácsadással és tervezéssel foglalkozó sikeres cég alapítója és ügyvezetője. Gyakran ad elő egyetemeken és konferenciákon.

Németh Péter
Jámbor Árpád – Record Ajtó-automatizálási Kft.

Jámbor Árpád 2006. óta a cég ügyvezetője, az All In Properties egyik alapítója és Igazgatója. Tevékenységének fontosabb lépései: 1992-től 5 évig az egyik vezető személyügyi tanácsadó iroda főmunkatársa és számítástechnikai trénere, majd 3 évig a svájci illetőségű Danzas Nemzetközi Szállítmányozó cég (ma már DHL) munkatársa, majd informatikai vezetője, 2000-től kezdődően pedig az akkor alapított Record Ajtó Kft. műszaki vezetője, majd 2006-tól ügyvezetője.

Munkásságát kiegészíti szakmai és társadalmi felelősségvállalása, melyek közül a fontosabbak:

  • 2005. óta Aluta (Alumínium és Homlokzat Egyesület) tagja, majd elnökségi tagja
  • 2010. óta a Rotary, mint a világ legnagyobb humanitárius szervezetének tagja
  • 2010. óta a BNI, mint a világ legnagyobb - üzleti ajánlásokon alapuló - szervezetének tagja
  • 2012. óta Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HUGBC) tagja
  • 2012. óta a Magyar Ipari Karbantartók Szervezete (MIKSz) tagja

Jámbor Árpád
Kassay Márta – SanOdor Kft.

Kassay Márta az Allin egyik alapító tagja. Első tanulmányait a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán kezdte Szállodaipari Szakon, majd még a főiskolai évek alatt felvette az Idegenforgalmi Szakot is másoddiplomás képzés keretén belül. Harmadik diplomáját a Külkereskedelmi Főiskolán szerezte meg Marketing és PR Szakirányban. Ezt követően külföldön dolgozott éveken keresztül, leginkább spanyol nyelvterületen, Mexikóban és Spanyolországban, de Franciaországban is hónapokat töltött. Munkája során rengeteg tapasztalatot szerzett a szállodaipar, idegenforgalom, vendéglátás, kiállítás szervezés, rendezvényszervezés és a PR különböző területein belül, melynek egyik végső állomása a Budapest Kongresszusi Központ Igazgatói széke volt. Öt nyelven beszél és használja is nyelvtudását aktívan. Első saját vállalkozását 1992-ben kezdte el, melynek fő tevékenysége francia nagykonyhai gépek importálása volt. Azóta több céget is létrehozott és működteti őket nagy sikerrel, melyek közül a Sanodor Kft. idén ünnepli a 10 évfordulóját. Mint tulajdonos, rengeteg célja és terve van, amit 12 fős csapatával rendre megvalósít. Fő célja és küldetése a profitszerzésen túl egy olyan higiéniai kultúra széleskörű elterjesztése Magyarországon, amellyel egy kellemesebb és biztonságosabb környezetet és jobb életminőséget lehet megteremteni! Tudatos CSR politikával, és környezetkímélő termékek használatával tudja megtámogatni ezt a célt.

Kassay Márta
Laki Zsolt – PLE Group Kft.

Laki Zsolt, az AllIn Property Partners egyik alapító tagja mérnök-közgazdász végzettségű. Felsőfokú tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Karán (2004.), illetve a gödöllői Szent István Egyetemen (2008.) végezte. Értékesítési és vállalatvezetési tapasztalatait a PLE Group Kft-nél 2009 óta kamatoztatja. Kezdetben értékesítési vezető pozíciót tölt be, 2015. január 1-től pedig a cég ügyvezetője. Számos szakmai és üzleti szervezetben tag. Magyar Ipari Karbantartók Szervezete (Társadalmi és Szakmai Kapcsolatok Bizottságának elnöke), Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC, Tagfejlesztési Munkacsoport tag)

A beltéri levegőminőségen túl a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés elkötelezett híve.

Laki Zsolt
Nagy Balázs – MasterClean Kft.

Nagy Balázs 35 éves közgazdász, AllIn Property Partners alapító.

Tanulmányait 2004-ben fejezte be a Corvinus Egyetem szervezés és vezetéselmélet szakán, illetve nemzetközi szinten tanult Dániában, illetve diplomázott Hollandiában EU Funds menedzsmentből. Több év amerikai multinacionális vállalatok pénzügyi területein szerzett vezetési tapasztalat után, 2009 óta napi szinten irányítja 450 fős cégcsoportját, amely fő tevékenysége az épületfenntartás és az ingatlanhasznosítás. Cége szakmai tag a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetségben (MATISZ), illetve a nemzetközi ISSA-ben (The Worldwide Cleaning Industry Association). Balázs angolul és németül felsőfokon beszél.

Nagy Balázs